Koszyk

Dodano produkt do koszyka

MAC KNIVES MTH-80 Chef - DOSTAWA GRATIS

/5 z opinii Dodaj opinię

Kod producenta: MTH-80

Producent: MAC KNIVES

Cena: 840.00 brutto

Ilość:

Zapytaj o termin realizacji

Oblicz raty
Czas dostawy:
Zapytaj o termin realizacji
Koszty dostawy:
  • Kurier InPost 0.00 zł brutto
  • Kurier DHL 0.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost 0.00 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
Dostępność:
Zapytaj konsultanta:
Tomasz 508458144 , Łukasz 570663663 , Anna 508458145
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

Popularne dobrze wyważone noże kuchenne MAC dla profesjonalistów i entuzjastów gotowania. Nóż z jednego kawałka stali. Wzmocnienie trzonka ze stali nierdzewnej. Twarde ostrza mają bardzo ostre krawędzie, które pozostają ostre przez długi czas. Nie można myć w zmywarce.

 MBK-110, Chef Knife - nóż szefa kuchni, ostrze 270mm

MBK-110, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 275 mm
Nóż szefa kuchni do wszechstronnego wykorzystania.

MBK-95, Chef Knife - nóż szefa kuchni, ostrze 240mm

MBK-95, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 250 mm
Nóż szefa kuchni do wszechstronnego wykorzystania.

MBK-85, Chef Knife – nóż szefa kuchni, ostrze 210mm

MBK-85, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 220 mm
Nóż szefa kuchni do wszechstronnego wykorzystania.

MKS-105, Slicer - nóż do krojenia, ostrze 260mm

MKS-105, Slicer – nóż do krojenia. Ostrze 260 mm
Profesjonalny nóż do krojenia i filetowania.

MTH-80, Chef Knife - nóż szefa kuchni, ostrze 200mm

MTH-80, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 200 mm
Wszechstronny nóż szefa kuchni z ostrzem z zagłębieniami.

MSK-65, Santoku - nóż Santoku, ostrze 170mm

MSK-65, Santoku – nóż Santoku. Ostrze 170 mm
Wszechstronny nóż Santoku z ostrzem z zagłębieniami.

SO-70, Sole Fillet Knife - nóż do filetowania, ostrze 180mm

SO-70, Sole Fillet Knife – nóż do filetowania. Ostrze 175 mm
Wyjątkowo cienki i elastyczny nóż do filetowania. Przeznaczony do filetowania płastuga, ale równie wygodny do krojenia bardzo cienkich plastrów z owoców i warzyw.

BON-60, Japanese style boning knife – japoński nóż do trybowania. Ostrze 155 mm
Spiczasty nóż do wykrawania kości, idealny do uzyskania całego mięsa z kurczaka.

 

PKF-60, Paring Knife - nóż do obierania, ostrze 150mm

PKF-60, Paring Knife – nóż do obierania. Ostrze 155 mm
Spiczasty ostry nóż do zdzierania i obierania. Bardzo wygodny w użyciu.

nóż do obierania, ostrze 125mm Spiczasty ostry nóż do zdzierania i obierania. Wygodny w użyciu

PKF-50, Paring Knife – nóż do obierania. Ostrze 125 mm
Spiczasty ostry nóż do zdzierania i obierania. Bardzo wygodny w użyciu.

 

PKF-50, Paring Knife - nóż do obierania, ostrze 125mm

 

PKF-30, Paring Knife – nóż do obierania. Ostrze 80 mm
Spiczasty ostry nóż do zdzierania i obierania. Wygodny w użyciu.

MCK-105-D, Slicer - nóż do krojenia, ostrze 265mm

MCK-105-D, Slicer – nóż do krojenia. Ostrze 270 mm
Nóż ogólnego przeznaczenia do krojenia pieczeni, wędlin, indyka i wielu innych. Zagłębienia w ostrzu dzięki kieszonkom powietrza pozwalają na poślizg między krojonym produktem a nożem, zmniejszając przyklejanie się cienkich kawałków do ostrza noża.

 
 
 

Gwarancja:
Noże kuchenne marki MAC są objętą 5 -letnią gwarancją producenta.
Gwarancja obejmuje wady materiałowe i konstrukcyjne noża.
Gwarancja nie obejmuje normalnego zużycia i używania niezgodnego z przeznaczeniem.
 

 

UWAGA! Noże są bardzo ostre. Zaleca się szczególną ostrożność przy posługiwaniu się nimi.

Noże ze względów bezpieczeństwa należy przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.

Reklamacje:
Reklamacje uwzględniane będą wyłącznie za okazaniem dokumentu potwierdzającego zakup w sieci autoryzowanych punktów sprzedaży na podstawie karty gwarancyjnej z załączonym paragonem/ fakturą .

Czas na uwzględnienie reklamacji 90 dni.

W szczególnych przypadkach wadliwy nóż zostanie wysłany do producenta i poddany badaniom.
Nóż uznany za wadliwy zostanie wymieniony na nowy.

UWAGA! Gwarancja nie obejmuje odbarwień noży spowodowanych:

  1. Wys kim poziomem chloru w wodzie – zabrudzenia można zwykle usunąć podczas mycia, ale nie należy używać twardych ściereczek istnieje możliwość zarysowania ostrza, co  powoduje szybsze tworzenie się przebarwień.
  2. Wybielaczami – nawet jeśli nie używano wybielaczy do mycia noży, to opary z wybielacza używanego w ich pobliżu mogą być przyczyną powstawania rdzy, należy o tym pamiętać przy czyszczeniu blatów i desek do krojenia.
  3. Detergentami do mycia naczyń – producent zaleca stosowanie wysoko rozcieńczonych, ekologicznych płynów przeznaczonych do stali.
  4. Niedokładnym wysuszeniem – jeśli ręcznik używany do osuszania nie jest całkowicie suchy  może to zostawić niewielkie warstwy wody na ostrzu, powodując jego korozję.
  5. Niezastosowaniem się do zasad użytkowania lub użytkowaniem niezgodnym z przeznaczeniem.
  6.  
 
Opinie

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Kupiłeś ten produkt? Pomóż innym w wyborze, dodaj swoją opinię

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Produkty podobne

Dodane do porównania:

Dodaj przynajmniej dwa produkty do porównania